Bollplank vid planering

Ni är välkomna att delge oss era idéer och önskemål så vi kan ordna en meny som passar er.
Specialmat;Vi serverar rutinmässigt mat till de gäster som ej kan äta av den valda menyn av medicinska eller dietskäl. Ge oss information om deras behov. Minimantal på order. Vi har bufféer från 10 pers. Varje meny har specificerat sina begränsningar. Behöver ni hjälp att planera annat har vi lång erfarenhet av sammankomster och fester av olika slag. Vi hjälper er planera.

 

Mindre sällskap?

Då kan man beställa en Take Away-meny för upp till 15 personer från butiken.• Hyrgods: tallrikar, bestick, glas, linne mm. Man kan hyra det mesta man behöver till sin fest.

Kontakta oss

Vilka typer av cateringtjänster erbjuder ni?

Svar: mango, salladslök, sojabönor, avokado samt limeyoghurt

Kan ni anpassa menyn efter kundernas önskemål?

Svar: 

Vilka typer av rätter finns på er cateringmeny?

Svar: 

Jag vill ändra antalet gäster, hur gör jag? 

Svar: 

Kan man hyra utrustning, porslin, line m.m.?

Svar: 

Kan ni ta hand om serveringspersonal och hyra av utrustning?

Svar: 

Hur beställer jag catering från er?

Svar: 

Kan man få specialmat för vegeterianer, veganer och för särskilda allergier?

Svar: 

Hur går en avbokning av catering till? 

Svar: 

Kan ni anpassa menyn efter kundernas önskemål?

Svar: 

Hur beställer jag catering från er?

Svar: 

Vilka lokaler finns?

Svar: 

Såhär gör du för att beställa catering i Göteborg!

Ring Göteborgs Restaurangskola på 031 - 19 40 40 eller beställ online - Lämna datum, antal personer, önskemål och krav kring din catering. Vi påminner om att upplysa om allergier. Tillsammans skapar vi trevliga & goda minnen.

Kontakta oss