FESTMENYER I GÖTEBORG
Här är några trevliga välkomponerade catering festmenyer. Smaker som passar alla festliga tillställningar, bemärkelsedagar, 50-års kalas, företagsevent, bröllop, kalas eller annat upptänkligt trevligt värt att firas. Går också bra att välja delar av menyerna. Ifall dessa menyer inte får din mun att vattnas, låt oss gå till spisen och skräddarsy ett ny förslag åt er. Eller varför inte komma med eget förslag utefter tema och önskemål.
Vegetarisk och vegansk tre-rätters finns. Alternativ för allergier finns. Vi ordnar med provsmakning.
HAVET
Förrätt: Sikrom, vispad cream fraich, krutonger, gräslök, rödlök, citron
Varmrätt: Rimmad torskrygg, rökt sidfläsk, rödvinssky, bakad kål, hyvlad champinjon, potatispuré
Dessert: Konfektkaka, hallontryffel, chokladyogurt, saltade macadamiannötter
KÖKET
Förrätt: Västkusttartar, pilgrimsmussla, lax, torsk, krassekräm
Varmrätt: Kalvinnerfilé, potatiskaka på parmesan och örter, rödvinssås på rökt kalvsky, säsongens grönt
Dessert: Konfektkaka, havtornscurd, mjölkchokladmousse
TOSCANA
Förrätt: Carpaccio på bresaola, parmesanchips, friterad kapris, tryffel, rostad pinjenöt
Varmrätt: Oxfilé, rattatouille, salsiccia, saltrostad potatis, örtsmör
Dessert: Frangipane (mazarinkaka) med balsamicofikon, mascarponekräm, polentacrunch
ASIEN
Förrätt: Sashimilax, sojamajo, krispig nemssallad med glasnudlar
Varmrätt: Koreanskt långkok på högrev, sky på miso och vin, sesam, chili, shiitake
Dessert: Sesamkaka, vitchoklad och kokosmousse, limekräm, myntasponge krutonger