Buffé

Till catering har vi idag ett stort sortiment av bufféer. Bufféer ligger I tiden och används ofta i samband med catering till alla möjliga tillfällen, privata tillställningar som företagsvent, konferans och företagsfester. Nedan finner du några av våra mest gångbara bufféer. Vi skräddarsyr även gärna förslag efter tillställning, tema och önskemål. Catering av buffé sker främst inom Göteborg men går även bra utanför. Om du vill beställa catering från oss och har några frågor, tveka inte att ringa eller maila. Ni kan även köpa uppläggningsbestick av oss, 50kr för buffé upp till 40 personer, 90kr upp till 80 personer osv. Ni finner även ett litet urval av andra bufféer under bl.a. "Midsommar/smörgåsbord".

Minsta antal för buffé är 15 personer men är ni färre, kontakta oss så ser vi vad vi kan göra. Vi levererar för en kostnad av 350kr.

Vi ordnar maten utefter dina önskemål

Våra menyer

Festmenyer

Buffé