Buffé

Till catering har vi idag ett stort sortiment av bufféer. Bufféer ligger I tiden och används ofta i samband med catering till alla möjliga tillfällen, privata tillställningar som företagsvent, konferans och företagsfester. Nedan finner du några av våra mest gångbara bufféer. Vi skräddarsyr även gärna förslag efter tillställning, tema och önskemål. Catering av buffé sker främst inom Göteborg men går även bra utanför. Om du vill beställa catering från oss och har några frågor, tveka inte att ringa eller maila. Ni kan även köpa uppläggningsbestick av oss, 50kr till en buffé.
Vanligtvis kommer bufféer på svarta engångsfat men för en kostnad på 8kr extra per kuvert kan man få det upplagt på silverfat. Har man vackert porslin hemma, kan man även få maten upplagd på det också.

Family sharing:
Alternativ till buffé kan vara att ha faten på bordet, mindre fat 5-8 personer/fat, gästerna serverar sig själva. Trevligt och socialt.

Lapp/etikettet på vad som är på faten kostar 30kr.

Minsta antal för buffé är 15 personer men är ni färre, kontakta oss så ser vi vad vi kan göra. Vi levererar för en kostnad av 400kr.

Vi ordnar maten utefter dina önskemål

Våra menyer

Buffé

Bröllop