kokslyckan logo

Välkomna till Kökslyckan!

En kulinarisk mötesplats för oss som gillar god mat, vardags och till fest, vårt köks bakficka. Också en plats där rum finns för den som gillar äta, prata och diskutera mat. Vi har tips och tricks samt en del smaskiga hjälpmedel att göra din middag extra minnesvärd. Den djärve gör en drop in, den rutinerade bokar sin mat i förväg! Allt till fest!

Aktuellt i butiken

Helgkassen

Vi på Kökslyckan erbjuder att på ett enkelt sätt förvandla ditt hem till en restaurang, "ditt hem, vår restaurang". Helgkassen är en välsmakande trerätters meny för avhämtning, fredagar och lördagar. Vi byter meny varje månad till än början. Avhämtning sker från kl 15.00 på fredagen. Boka gärna men den djärve är välkommen på drop in. Välkomna!

Sparris och cheddarpannacotta med gravadlax och fänkålsaioli

Hasselbackspotatis, rödvinssky, oxfilé och rostat trädgårdsgrönt

Citron och passionsfromage med rostad vit choklad

295:–/kuvert

Boka helgkassen

Tacopåsen

Vi väljer till än början att gå den asiatiska vägen på tacos, för det är ju så gott och spännande! Vi tar gärna emot intresse om klassisk men lite mer vågad mexikansk tacos till kommande en påse.
Tacopåsen bokas senast en dag före avhämtning (torsdagar och fredagar).
Allt är klart, bara att ätas, enkel värmeinstruktion kan i något av innehållet behövas. Priset och påsen är avsedd för minimum 2 personer (räcker till 2 vuxna samt ett barn eller 1 vuxen och två barn).

Tacopåsen

Hot n' sweet räkor
Marinerad oxfilé
Gurksalsa
Rostade sojabönor
Sesamnudlar
Kimchi
Salladsblad (att rulla in fyllning)
Wasabikräm
Sojaglaze

Pris: 249kr/2st kuvert

Tillval eller ersätta ovanstående protein:
Kökslyckans lax med rostad kokos sting

Pris: 49kr/2st kuvert

Asiatisk kycklingfärs (barnvänlig)
alt.
Asiatisk quornfärs (veg, också barnvänlig)

Pris: 49kr/2st kuvert

Boka tacopåsen

Övriga erbjudanden i butiken

Lunch, middag & take-away

Vi förändrar ständigt vårt utbud i vår butik, håll utkik på Instagram för hålla dig uppdaterad om vad vi erbjuder

Gå till instagram

Presenter

På Kökslyckan tillverkar och säljer vi även en massa produkter också.
Vi har goda tillbehör till diverse olika festliga och vardagliga tillställningar. Vissa produkter ur vårt sortiment tillverkar vi själva andra köper vi in för ett brett intressant sortiment. Kökslyckan är stolta återförsäljare för "Otherwine" ett danskt design och delikatessföretag som än så länge är nya för den svenska marknaden.

Vårt kulinariska sortiment passar privat som företag, till vardags som till fest. Företagskorgar eller presenter sätter vi ihop på plats eller på offert. Vi skräddsyr efter tema och önskemål.

Välkommen för offert eller förslag.

Vi ordnar maten utefter dina önskemål

Följ oss i sociala media

Göteborgs Restaurangskola

Norra Gubberogatan 32